Transporteur van het jaar ontkent elke vorm van fraude en sociale dumping

Transporteur van het jaar ontkent elke vorm van fraude of sociale dumping.

Gisteren is het bedrijf Rosantra Transport en Logistics het voorwerp geweest van een actie in het kader van een grootschalig onderzoek rond sociale misbruiken in de transportsector.

De actie is er naar aanleiding van een onderzoek naar een internationaal kantoor dat bedrijven begeleidde bij vestigingen in het buitenland.

Rosantra is een familiaal bedrijf sinds 2000 gevestigd in Hamme en actief met een vloot van ongeveer 40 vrachtwagens voornamelijk gericht op de Belgisch markt en de buurlanden.

In 2013 richtte zaakvoerder Mevr.  Luypaert-Schamphelaere een tweede bedrijf op in Slovakije waar twee bedienden en 24 werknemers tewerkgesteld zijn. De transportactiviteiten van Lenatrans situeren zich voornamelijk in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Slovakije en Hongarije.

Beide firma’s worden correct geleid en handelen volledig binnen alle wettelijke verplichtingen. Alle sociale en fiscale verplichtingen worden nauwgezet nageleefd en gecontroleerd door bedrijfsrevisoren. Rosantra werd trouwens in 2016 volledig doorgelicht en uitgeroepen tot transporteur van het jaar.

Rosantra verleent zijn volledige medewerking aan het gerechtelijk onderzoek en heeft het volle vertrouwen in de goede afloop van dit onderzoek.

 

Rosantra is Transporteur van het jaar 2016!

Rosantra heeft de trofee van Transporteur van het Jaar 2016 tijdens de Transport & Logistics Awards gekregen . De verkiezing van de Transporteur van het Jaar wordt georganiseerd door het vakblad Truck & Business en bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu.sports74.ruhttp://mountainsphoto.ru

Het volledige artikel kan hier lezen